Partymen

Drive in Show

Over de Partymen Drive in Show

De Partymen Drive in Show is een allround drive in show voor muzikale entertainment op allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, een cafe, dancing of bedrijfsfeest bij De Partymen bent u aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van gezelligheid.

Daarnaast is de Partymen Drive in Show niet alleen het draaien van plaatjes. Dus geen dj, die verlegen in een hoekje zijn cds opzet, maar een spectaculaire licht en geluids installatie, gezellige en enthousiaste djs, interactie met het publiek en een verkleed koffer!? Muziek blijft natuurlijk wel het belangrijkste. Lekkere dansbare muziek voor ieder wat wils en natuurlijk verzoekjes. Daarnaast is het volume van de muziek in overleg, niet te hard of te zacht. Dit is voor veel klanten erg belagrijk.

Een drive in show is natuurlijk goedkoper dan een live band. Is het volume vaak zachter en wij hebben geen pauze, wat voor velen ook belangrijk is. Het repertoire is vele malen groter, daarom is de Partymen een goed alternatief voor een live band.

Is de interesse gewekt? Kijk dan nog eens verder op onze site. Bekijk bijvoorbeeld het foto boek eens. Zie wat voor resultaat een goede show kan zijn.