Partymen

Drive in Show

Muziek

Muziek is natuurlijk het belanrijkste voor een drive in show. We investeren daarom ook veel in onze muziekcollectie. Niet alleen de vele cds, maar ook de kennis is van belang om de juiste plaat op het juiste moment te draaien. Er is natuurlijk een brede kennis nodig, om voor jong en oud precies te draaien wat ze willen horen. Wij gebruiken in onze show alleen maar originele cds. Wij kopieren geen cds of halen muziek van het internet. Wij willen alleen de hoogste kwaliteit. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze muziek elk feest mee te nemen. Dit zou simpelweg teveel ruimte in beslag nemen. Daarom nemen we uit de enorme collectie een gavarieerde selectie mee. Daarnaast hebben we al onze cds zelf omgezet naar mp3. Deze zijn zelf omgezet, om ook hier weer de hoogste kwaliteit te kunnen halen. Al deze mp3's staan op een pc. Wij hebben zo meer dan 15000 tracks bij ons. Normaal gesproken draaien we de muziek van cd. Hebben we echter de cd niet mee kunnen we altijd op de pc terugvallen. Daarnaast is bij ons het motto: Als een nummer aangevraagd wordt, dat we niet hebben, wat steeds minder voorkomt, zorgen we er in ieder geval voor dat we de volgende keer op stap gaan dat we het nummer dan wel hebben!

Met muziek is veel mogelijk. Op veel feesten, laat de klant ons de muziek uitzoeken. We proberen dan natuurlijk zoveel mogelijk in te spelen op het publiek. Het wordt dan een gevarieerde mix, voor elk wat wils. Nutuurlijk is de muziek keuze op een 25 jarige bruiloft anders dan in een dancing. Daarnaast kan iedereen natuurlijk zijn of haar favouriete plaat aanvragen.

Voor bruiloften stuurt het bruidspaar ons vaak een e-mail met hierin hun favouriete nummers. Vaak zijn dit nummers waar het paar een mooie herinnering bij heeft. Of vinden ze een nummer leuk voor de openingsdans. Dit is natuurlijk allemaal mogelijk, daarnaast draaien we een leuke mix voor jong en oud. Varierend van rock n roll, disco, tot hits van tegenwoordig.

Soms is het ook leuk om een bepaald thema aan te houden. Steeds meer feesten hebben zo'n thema, omdat wij zo'n grote muziek collectie hebben, kunnen wij goed inspringen op deze thema's. Gedacht kan worden aan de volgende thema's:

Thema's

Dance classics
Op dit moment weer helemaal hot. Muziek uit eind jaren 70, begin jaren 80. Iedereen kan lekker meezingen op de dansbare disco hits. Relight my fire, Its raining men, Fame, the Wiz, the jacksons. Ze komen allemaal langs. Natuurlijk hebben we ook een hoop onbekendere nummers met een hoog "o ja, die ken ik nog" gehalte. De muziek wordt natuurlijk gedraaid van 2 Technics draaitafels en ook de spiegelbol ontbreekt niet. Helemaal leuk, als het publiek ook de kleding van die tijd aantrekt, Afro pruik op! Om het helemaal af te maken: Een verlichte dansvloer.

Jaren 70, 80 of 90
De bekende en minder bekende (dansbare) hits uit een bepaalde periode komen langs. Even terug naar de tijd dat je verkering kreeg, of zelf uitging. Vooral leuk voor een vriendengroep of reunie, maar doet het ook goed voor verjaardag of bruiloft.

Tropical
Lekker swingen op de beste salsa, reggae, merenque en latin. Zeker leuk voor in de zomer, maar ook lekker om de koude winter even helemaal te vergeten.

Top 10, 40 of 100
Maak je eigen top 40, of laat alle gasten 3 of 5 van hun favouriete nummers inleveren. Stuur deze nummers naar ons op en wij maken er een lijst van. Deze lijst wordt dan gedraaid. Het feest der herkenning. Zeker als we ook weten wie een nummer heeft ingevuld en waarom, kunnen we dat er natuurlijk bij zeggen, hilariteit alom. Neem even contact op voor meer info

Dance
Dance is populair, dit is niet de keiharde house, maar toegankelijke dansbare nummers met veel disco en jaren 80 invloeden. Helemaal een hands in the air gevoel. Laat de beat je meeslepen. Van de jaren 90 tot nu, alle lekkere dance stampers in een dampende mix. Alle nummers worden natuurlijk vakkundig aan elkaar gemixed. Nieuwsgierig geworden. Neem even contact op voor een demo cd. Natuurlijk is het ook mogelijk om hierbij een landelijk bekende dj een gast optreden te laten doen: DJ Roog, Erick E, of je eigen favouriet.

Schoolfeesten
Wil jij jouw school eens omtoveren tot een spectaculaire discotheek? Bij de Partymen zit je goed. Met de laatste, R&B, Top40, Dance en trance nummers met een spectaculaire geluid en lichtshow, wordt je schoolfeest gegarandeerd een succes.

House
Liefhebber van de wat stevigere house? Trance, jumpstyle, hardtrance en hardstyle, we nemen het allemaal mee. Alles netjes aan elkaar gemixed, Mega strobe en andere lichteffecten en je hebt je eigen "Sensation". Befaamd zijn de "Dancewally" feesten bij Cafe Halfweg in Ursem.

R&B
50 Cent, Jean Paul, zul je zeker langs horen komen. Lekkere R&B en reggaeton, zorgen ervoor dat je je in de carribean waant. Wordt regelmatig gevraagd voor schoolfeesten.

Nederlandstalig
Last but not least, een Amsterdamse middag of avond. Gezellig, lekker meezingen en dansen. De beste nederlandstalige hits van de afgelopen 40 jaar. Van echte smartlappen tot de Dijk en van Dik hout. Probeer maar eens niet mee te zingen.