Partymen

Drive in Show

Nieuws

2009-10-05: door Ewout
Partymen drive in show stopt. Na bijna 20 jaar met heel veel plezier gedraaid te hebben op allerlei soorten feesten is het nu tijd om andere dingen te gaan doen. Met pijn in ons hart verkopen we al onze apparatuur die we de afgelopen jaren gekocht hebben. We willen natuurlijk iedereen bedanken die samen met ons gefeest hebben en we zullen nog jaren terug kijken op alle leuke feesten. Ben je op zoek naar goede apparatuur kijk dan hier

2008-04-15: door Ewout
Nieuw Versterker rack. Ons Amcron rack werd voor sommige plaatsen een echte nekken breker. Als we een trap tegen kwamen was het 80 kilo zware rack toch wat te zwaar. Voor deze gelegenheden en andere kleinere evenementen hebben we een nieuw rack gekocht. 2 Crown xti 4000 versterkers die elk 2 keer 1200W leveren en maar 12 kg per stuk zijn. Genoeg power en makkelijk te verplaatsen dus. Deze versterkers zijn in een mooi rack gezet met een duidelijk en net aansluitpaneel. Zie voor foto's het foto album.

2008-04-03: door Ewout
Nieuw meubel: We hebben een extra dj meubel gekocht. De laatste tijd draaien we veel op luxe bruiloften. Deze zijn vaak in landhuizen en kastelen. Deze hebben vaak een trap bij de entree. Dit ziet er erg mooi uit, maar is voor ons niet zo handig. Het nieuwe meubel, zie voor foto's het foto boek, is helemaal demontabel en is dus makkelijk een trap op te tillen. Daarnaast ziet het meubel er met de truss constructie erg mooi uit. Er is veel zorg besteedt aan het kabel werk. Er loopt maar een kabel van het meubel en vanaf de dansvloer zie je verder ook geen kabels

2007-07-07: door Ewout
Kermis Wadway. Volgende week (14, 15, 16 en 17 juli) is het weer Kermis Wadway. Ook wij zijn er weer bij en wel op Zaterdag avond en met Pyamabal maandag ochtend. Deze kermis altijd lekker druk en erg gezellig. Zorg dat je er dit jaar ook weer bij bent. Vorig jaar was het pyama bal echt een topper, we gaan kijken of het dit jaar net zo leuk wordt, zorg dat je het niet mist!

2007-07-07: door Ewout
Als je kijkt naar het aantal nieuwsberichten en de foto's lijkt het erop dat we het niet zo druk hebben. Niets is echter minder waar. We draaien de laatse tijd erg vaak (1 a 2 keer in de week) voor een boekingskantoor uit Rotterdam. We doen we voornamelijk bruiloften voor hen. Dit zijn over het algemeen de luxere feesten. Omdat we hier onder een andere naam draaien, komen de foto's niet hier op de site.

2007-07-06: door Ewout
De foto's van kermis van Zandwerven staan online, Veel plezier bij het bekijken van de foto's

2007-01-16: door Ewout
De foto's van de nieuwjaarsborrel bij Sportvereniging Dynamo staan online. Mark heeft echter zoveel foto's gemaakt dat deze niet allemaal op de site passen. Wil je alle foto's hebben. Gooi dan even een leeg cd'tje bij ons in de bus (Kievit 23) met hierop je naam en adres. We bezorgen dan de cd met foto's terug.

2006-07-09: door Ewout
Zaterdag 15 juli start de kermis in Wadway. Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om de zaterdag avond invulling te geven in de Vriendschap. Peter en Mark zullen er, zoals voorgaande jaren, weer een groot feest van gaan maken. Lekkere kermis muziek en behoorlijk wat onzin zorgen voor een gezellige avond. Zorg dat je er op tijd bij bent, de zaal gaat open om 21:30.

2006-07-07: door Ewout
De foto's van de Kermis in Zandwerven staan online!

2006-05-28: door Ewout
Aankomend weekend is het weer Kermis Ursem. De Partymen Drive in Show is natuurlijk van de partij. Vrijdag, 2 juni, staan we in Cafe Halfweg met lekkere kermis muziek van de jaren 70 tot nu. Dinsdag, 6-6-06 (leuke datum), staan we ook in Cafe Halfweg, dan een Hollandse middag, dat wordt meezingen! Zorg dat je het niet mist en kom naar de dijk in Ursem.

2006-05-27: door Ewout
De foto's van Koniginnedag en van Dynamo staan online.

2006-04-26: door Ewout
Zaterdag 29 april is het weer koninginnedag. De laatste drie jaar hebben we gedraaid in de Goorn, bij Voor de Stichting Oranjefeesten de Goorn Avenhoorn. Zij organiseren ieder jaar weer leuke activiteiten voor jong en oud. 's middags vanaf 14:00 draaien wij de muziek. De activiteiten spelen zich af bij de sporthal aan de Dwingel in de Goorn. Kom ook en beleef met ons een gezellige koninginne middag.

2006-04-23: door Ewout
De site is geupdate, zodat nieuws items makkelijker en effectiever op de site zijn te zetten. Eerst was dit nogal een gedoe, waardoor het een behoorlijke lange tijd stil is geweest in de nieuws sectie. We hopen hier nu meer invulling aan te gaan geven

2005-11-15: door Ewout
Eindelijk is de site van de Partymen online. De afgelopen tijd bleven we de site maar voor ons uit schuiven. Door drukte en omdat we liever aan het draaien zijn, schoot het er steeds bij in. Er zijn ook al wat foto albums beschikbaar. In de komende weken zullen er steeds een aantal bijkomen. We staan natuurlijk altijd open voor op en aanmerkingen.

2005-11-14: door Ewout
Bekenden van de drive in show weten dat wij een aardige collectie doeken hebben die ons meubel opvrolijken. Zo hadden we al een zebra huidje, een gifgroen flower power doek. Er zijn er echter weer 2 bijgemaakt. Marie-liset is flink in de weer geweest met naald en draad om voor vernieuwing te zorgen. De ene is blauw met holografische opdruk. Dit zal een mooi effect geven bij dance classics feesten. Het andere doek is stijlvol donker paars, bruin en goud gekleurd. De kleur wordt bepaald door de richting hoe je erop kijkt. Dit doek is erg geschikt voor bruiloften.

2005-11-10: door Ewout
Verlichting zal in de aankomende tijd erg veranderen. Zowel thuis, op het werk, in winkels en in de entertainment markt zullen Leds steeds vaker opduiken. Leds, wat zijn dat eigenlijk. Leds zijn lichtgevende dioden: kleine lampjes, die bijvoorbeeld al jaren gebruikt worden in wekkers en dergelijke. Deze Leds worden steeds sterker van intensiteit en daarom worden ze op steeds meer gebieden toegepast. Zo zie je ze tegenwoordig in achterlampen van fietsen en auto's en ook in stoplichten. De Partymen drive in show gaat natuurlijk ook met zijn tijd mee en heeft 4 spots gekocht met Leds. In deze spots zitten leds met de drie kleuren: Blauw, rood en groen. Totaal 151 stuks, hiermee kunnen in totaal 16 miljoen kleuren worden gemengd. We gaan deze spots gebruiken voor kleine feesten en voor front licht in grote zalen.