Partymen

Drive in Show

De geschiedenis Partymen Drive in Show

De geschiedenis van de Partymen Drive in Show gaat heel wat jaren terug. Het begon toen Ewout een jaar of twaalf was en het eerste klassefeest gegeven werd. Er moest natuurlijk ook muziek zijn. Ewout had nog wel wat cassettebandjes en een draagbare radio. De eerste klus was daar.

De jaren daarna werd er vooral apparatuur gespaard. Er kwam een versterker en een platenspeler. Ook werd de muziek collectie uitgebreid. Er volgden nog wat schoolfeesten en het enthousiasme begon al groter te worden.

Toen Ewout inmiddels 18 was geworden, werd hij gevraagd om bij de Houten Herberg in de Goorn af en toe is in te vallen. Dat was natuurlijk helemaal mooi. Draaien in een echte discotheek met de mooiste apparatuur. Nadat de vaste DJ van de Houten wat anders ging doen nam Ewout deze vaste stek over. Gedurende 5 jaar werd veel ervaring opgedaan. In het gezellige team was het leuk werken. Het verdiende geld werd geinvesteerd in cds en apparatuur.

Naast al het draaiwerk bij de Houten was er weinig tijd over voor de drive in show. Toch nam de vraag toe en werd er gedraaid in en rondom Obdam. Mark een goede vriend van Ewout ging een avondje mee voor de gezelligheid en was gelijk verkocht. Daarna was Mark altijd van de partij. Met een geleende aanhanger an auto gingen we op pad en zorgden ervoor dat het altijd feest werd.

De drive in show was zo leuk geworden dat Ewout besloot te stoppen bij de Houten en zich volledig te storten op de drive in show. Het aantal boekingen nam toe en we werden vaste DJ's bij het Obdammertje, de Kelderswerf school en ook kwam je ons steeds meer tegen op bruiloften en partijen. Al het verdiende geld werd weer besteed aan muziek en apparatuur. Ook kochten we zelf een gesloten aanhangwagen.

Mark besloot een jaar de wereld rond te reizen. Dat gaf een aardige dreun voor de drive in show. Peter een collega van Ewout had wel zin om een jaartje mee te draaien. Peter had veel ervaring opgedaan bij het lokale radio station van Beverwijk. Peter en Ewout kregen het steeds drukker en nadat Mark weer terug kwam bleef het team met zijn drieen.

Gedurende de jaren hebben we ten eerste heel veel plezier beleefd en hebben we vele tevreden klanten overgehouden. Daarnaast hebben we veel muziek kennis opgedaan en veel apparatuur bij elkaar gespaard. We hebben dan nu ook een complete show met spectaculaire lichtshow, waar we best trots op zijn. Heeft dit verhaal je aangesproken, of heb je foutjes of missende stukken gezien, laat het ons dan even weten via de contact pagina.